Specialist in terraria en hun bewoners
Home » Reactie plaatsen

Reactie plaatsen

Reacties

Brian
4 maanden geleden

Beste Jos, ik weet dat het onderscheiden van blauwtongskinken een lastige zaak kan zijn en wat ik ga zeggen komt uit een goed hart. Het mannelijke dier waarmee je de Merauke (Tiliqua gigas evanescens) paart is een Irian Jaya (Tiliqua sp.) Ik raad je sterk aan om hybrides te voorkomen en een mannelijke Merauke aan te schaffen. Ook raad ik af om Indonesische soorten die een RV van rond de 70% nodig hebben samen met baardagamen te huisvesten.

Irma Hovens
5 maanden geleden

Hoi,

Onze zoon is 9 geworden en nu zijn we een activiteit aan het bedenken voor zijn kinderfeestje? Is het mogelijk om bij jullie iets te regelen? Hij is helemaal weg van reptielen.

Groetjes Irma

Saskia van Scouting Hertog Reinoud Venlo
2013-09-28

Hallo Jos,

nogmaals hartstikke bedankt voor de interessante avond bij Scouting Hertog Reinoud in Venlo! Je bracht het erg grappig en iedereen was onder de indruk.

De foto's staan op http://www.scoutinghertogreinoud.nl/new_website/index.php/pivos/fotos/category/182-dierendag13.html en op Facebook, onder de naam Hertog Reinoud.

Groetjes van Saskia, namens alle Pivo's

mathijs
2012-07-05

hoi Jos. Ik was 5 juli ook op de BSO in Kessel. Ik vond het heel aardig van je dat je was gekomen en allemaal de leuke dieren had laten zien. Als ik jarig ben, mag jij op mijn kinderfeest komen. Ik ben in januari jarig. Kom je dan? Want ik heb weleens gehoord dat sommige dieren een winterslaap houden? En daarom wil ik je ook een paar vragen stellen wat voor een dieren een winterslaap houden? En ik wil ook weten wat voor een dieren je nog meer allemaal hebt. Stuur je mij dan een berichtje terug? Van Mathijs van Kessel uit Kessel (7 jaar)

willem
2012-07-05

hallo jos ik ben willem ik was donderdag 5 juli ook bij de bobo in kessel.
ik vond het heel leuk daarom kom ik ook een keer in je winkel kijken.
tot in de winkel

Jeanine Wijnen
2011-11-18

Hallo Jos,

Hopelijk ben je goed thuis gekomen. Ik wil je graag via deze weg bedanken voor een super avond. Niet alleen de interessante dieren maar ook de liefde en het respect dat je bij de kinderen en ook ons volwassenen overbrengt voor alle dieren is geweldig.
Op dit moment krijg ik sms-jes en telefoontjes van ouders die super enthousiaste kinderen hebben thuis gekregen en de encyclopedie erbij pakken om alles te laten zien. Nogmaals bedankt. Jeanine Wijnen uit Sweikhuizen.

 

foto-logo-klein-2.large.jpg