Specialist in terraria en hun bewoners
Home » Reactie plaatsen

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia van Scouting Hertog Reinoud Venlo
6 jaar geleden

Hallo Jos,

nogmaals hartstikke bedankt voor de interessante avond bij Scouting Hertog Reinoud in Venlo! Je bracht het erg grappig en iedereen was onder de indruk.

De foto's staan op http://www.scoutinghertogreinoud.nl/new_website/index.php/pivos/fotos/category/182-dierendag13.html en op Facebook, onder de naam Hertog Reinoud.

Groetjes van Saskia, namens alle Pivo's

mathijs
7 jaar geleden

hoi Jos. Ik was 5 juli ook op de BSO in Kessel. Ik vond het heel aardig van je dat je was gekomen en allemaal de leuke dieren had laten zien. Als ik jarig ben, mag jij op mijn kinderfeest komen. Ik ben in januari jarig. Kom je dan? Want ik heb weleens gehoord dat sommige dieren een winterslaap houden? En daarom wil ik je ook een paar vragen stellen wat voor een dieren een winterslaap houden? En ik wil ook weten wat voor een dieren je nog meer allemaal hebt. Stuur je mij dan een berichtje terug? Van Mathijs van Kessel uit Kessel (7 jaar)

willem
7 jaar geleden

hallo jos ik ben willem ik was donderdag 5 juli ook bij de bobo in kessel.
ik vond het heel leuk daarom kom ik ook een keer in je winkel kijken.
tot in de winkel

Jeanine Wijnen
8 jaar geleden

Hallo Jos,

Hopelijk ben je goed thuis gekomen. Ik wil je graag via deze weg bedanken voor een super avond. Niet alleen de interessante dieren maar ook de liefde en het respect dat je bij de kinderen en ook ons volwassenen overbrengt voor alle dieren is geweldig.
Op dit moment krijg ik sms-jes en telefoontjes van ouders die super enthousiaste kinderen hebben thuis gekregen en de encyclopedie erbij pakken om alles te laten zien. Nogmaals bedankt. Jeanine Wijnen uit Sweikhuizen.