Specialist in terraria en hun bewoners
Home » Reactie plaatsen

Reactie plaatsen

Reacties

Mieke van Rooij
2 maanden geleden

Hallo,
Ik heb sind een klein jaartje een baardagaam (mannetje) is 3jaar, vandaag zat hij onder in zijn donkere hol met een gitzwarte baard en stond een beetje op z’n achterpootjes.
Ik wilde hem aaien maar deed gelijk z’n bek open en hoorde dat tie blaasde, dus gelijk mijn hand weg omdat ik bang was dat tie mij zou bijten.
Elke keer als ik voor de terarium stond blaasde hij goed uit naar mij. Met heel zijn bek open.
Ik zou hem ook niet durven te pakken op deze manier.
Na, een uurtje of 4 was hij weer een beetje normaal, maar als ik in de buurt bij hem was werd tie weer gitzwart en z’n bek weer helemaal open.
Wat moet ik doen nu?

Mvg,
Mieke

Murrin
6 maanden geleden

Hallo Jos,

Ik heb een vraag betreft de blauwtongskinken, hoeveel zou er eentje ongeveer kosten? en als ik er een bij u zou kopen zijn er dingen waar ik rekening mee zou moeten houden met de rit terug naar huis (anderhalf uur met verkeer meegerekend)
Deze informatie zou ik graag willen weten omdat ik geïnteresseerd ben in zo'n diertje, maar dit is info die ik graag in overweging wil nemen terwijl ik over mijn beslissing nadenk.

Groetjes, Murrin

Saskia van Scouting Hertog Reinoud Venlo
4 jaar geleden

Hallo Jos,

nogmaals hartstikke bedankt voor de interessante avond bij Scouting Hertog Reinoud in Venlo! Je bracht het erg grappig en iedereen was onder de indruk.

De foto's staan op http://www.scoutinghertogreinoud.nl/new_website/index.php/pivos/fotos/category/182-dierendag13.html en op Facebook, onder de naam Hertog Reinoud.

Groetjes van Saskia, namens alle Pivo's

mathijs
5 jaar geleden

hoi Jos. Ik was 5 juli ook op de BSO in Kessel. Ik vond het heel aardig van je dat je was gekomen en allemaal de leuke dieren had laten zien. Als ik jarig ben, mag jij op mijn kinderfeest komen. Ik ben in januari jarig. Kom je dan? Want ik heb weleens gehoord dat sommige dieren een winterslaap houden? En daarom wil ik je ook een paar vragen stellen wat voor een dieren een winterslaap houden? En ik wil ook weten wat voor een dieren je nog meer allemaal hebt. Stuur je mij dan een berichtje terug? Van Mathijs van Kessel uit Kessel (7 jaar)

willem
5 jaar geleden

hallo jos ik ben willem ik was donderdag 5 juli ook bij de bobo in kessel.
ik vond het heel leuk daarom kom ik ook een keer in je winkel kijken.
tot in de winkel

Jeanine Wijnen
6 jaar geleden

Hallo Jos,

Hopelijk ben je goed thuis gekomen. Ik wil je graag via deze weg bedanken voor een super avond. Niet alleen de interessante dieren maar ook de liefde en het respect dat je bij de kinderen en ook ons volwassenen overbrengt voor alle dieren is geweldig.
Op dit moment krijg ik sms-jes en telefoontjes van ouders die super enthousiaste kinderen hebben thuis gekregen en de encyclopedie erbij pakken om alles te laten zien. Nogmaals bedankt. Jeanine Wijnen uit Sweikhuizen.

 

foto-logo-klein-2.large.jpg